Bu Blogda Ara

22 Mart 2013 Cuma

kahve falinda yildiz gormek

KAHVE FALINDA YILDIZ GÖRMEK.
Kahve Falı yıldız kişinin varsa kardeşine yorumlanır.Veya eş,anne,baba çok yakın arkadaş olarak da yorumlayanlar vardır.
KADIKÖYDE SİZLERİ BEKLİYORUZ
Kahve fincanında çıkan yıldız kardeşten yardım görmeye,bir davette biriyle tanışmaya ,tüm isteklerin gerçekleşmesine yorumlanır. 

Kahve falında yıldız mutluluk,şans,para demektir.Lale ile birlikte görülen yıldız şekli büyük miktarda para kazanılacağına işarettir.İnsan şekli omuzu üstünde yıldız terfi,makamda işte yükselme rütbe alma olarak yorumlanır.Kahve falında yıldız insan figürünün ayağına yakın yani aşağısındaysa bu gözden düşme işten atılma gibi olumsuzluklara yorulur.Yıldız yanında kaplumbağa şekli çıkan kahve falında ağır fakat kararlı adımlarla yapılacak bir işte veya meslekte yükselme ilerleme başarı kazanma olarak yorumlanır.Ev şekli veya kapı üzerinde yıldız başarı bereket gelen bir haneyle beraber kimi yorumcularca yıldız olan ev masa kapı mahkeme veya karakol olarak yorumlanır.Yine kahve falında yıldız olan ev askerlik şubesi ve askerlik ile ilgili konular olarak anlaşılır ve bu şekillerin mesafesine göre fala bakan tarafından yorum yapılır.

Kalp ve yıldız yanyana gelmişse bu kahve falında büyük bir aşka işaret eder şayet bu yıldız küçükse aşkın çok hızlı başlayacağına fakat o hızlada sona ereceğine geçici bir ilişkiye işaret olarak yorumlanır.
anahtar kelimeler: yıldız,kahve,fal,kahve falı yıldız,yıldız görmek,falda yıldız.

1 yorum:

  1. merhabalar. bu siteyi satmayı düşünürmüsünüz acaba? gokhanozbekli@gmail.com buradan benimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil