Bu Blogda Ara

2 Mart 2013 Cumartesi

kahve falinda at gormek

KAHVE FALINDA AT GÖRMEK
Her zaman at muradın olacağına ve hayra yorulur. Bakılan kahve falı içinde çıkan at şekli güç kudret sembolüdür. Kahve falında at çıkması rızk artışı mevki sahibi olma terfi etme sembolleri arasındadır.Kahve falında at şekli bir kısmete evliliğe giden bir başlangıca veya beklenen bir hayırlı olayın olmasına veya bir yolcunun gelmesine delalet eder. Kahve falına bakılan kişi kadın ise at evlilik talip sevgili olarak yorumlanır. At düşmana üstün gelineceğini de ifade etmektedir. 
KAHVE FALI AT.
Fal bakarken içi boş çıkan şekillere dişi, dolu olanlara erkek şekiller denir. At figürünün kahve falı açılımında, dişi çıkması söz konusu muradın önünde hiçbir engel olmadığını gösterir. İçinin dolu yani şeklin erkek olması ise, bazı engellerin olabileceğine ancak murada erilmesinin yine de zor olmadığına yorumlanır. At figürü hareket halinde ise, kahve falı açanlar tarafından muradın kısa zamanda gerçekleşeceğine işaret olarak yorumlanır.
Uzun yeleli at maddi kısmetlere işaret eder. Atın yeleleri belirgin ise bir yolculuğu işaret eder. Ata binerek hayırlı ve uzun bir yol katedilecektir. Bu yol, isteklerin gerçekleşeceği bir yoldur. İyi kahve falı bakanlarca at figürü genelde olumlu anlamıyla dikkat çeken bir figürdür.
ilgili links:
KAHVE FALINDA AT GÖRMEK
WİKİPEDİA AT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder