Bu Blogda Ara

2 Mart 2013 Cumartesi

kahve fali fare

KAHVE FALI FARE 
yorumcularca maddi kayıp habercisi olara yorumlanır yine yorum yapanlarca kahve falında fare görmek yankesici tarafından soyulmak eve hırsız girmesi olarakta yorumlanır.Kahve falı fare küçük sıkıntı ve üzüntüler anlamına yorumlanabilir.Ayrıca kahve falı bakarken fincanda fare görüntüsü çıkması hırsızlık ve maddi kayıpolarak yorumlanır.Kahve falında fare falı bakılankişinin yüzüne gülen fakat  içten kötülük düşünen kişiyi de sembol eder.Kahve falında fare şekli görmek çevrelerindeki insanları daha dikkatli incelemeleri  ve kendilerine yapılabilecek haksızlıklara, dedikodulara karşı daha dikkatli olmaları tavsiye edilir.
kahve falında beyaz fare
Kahve falı Fare şekli insana arkadan kuyu kazan, kişiyi bulunduğu konumdan daha aşağılara çekmek isteyen fesat bir kişiliği temsil eder.Falda Fare şekli kadın şekliyle yan yana olursa, kahve falı bakan kadın şeklinin temsil ettiği kişi ile, fare figürünün temsil ettiği kişi arasında yakın bir işbirliğinden söz edebilir.Kahve falında Fare figürü görmek erkek figürünün yanında ise, bu erkeğin davranış özelliklerinin kıskanç, içten pazarlıklı bir hal içerisinde olduğu düşünülür. 
EŞYA MOBİLYA YANINDA FARE GÖRMEK
Bu tür koltuk masa gibi mobilyaların yanına fare şekli bir işyerinde yolsuzluk gibi hoş olmayan durumları ifade eder. Kahve falı masa yanında fare şekli görmek ticaretin zarara uğradığını yorumlar zarar kahve şekilleri içerisinde gözüken farenin temsil ettiği kişi tarafından gerçekleştiriliyor olabilir. Kahve falında büyük fare şekli yukarıdaki ifadeleri daha da kuvvetli kuvvetlendiren bir unsurdur. 
şirin fare resimleri
ilgili linkler:
WİKİPEDİA FARE
FARE
FARELER HAKKINDA BİLGİLER:
Ev faresi (Mus musculus) olarak adlandırılır.
Kediler fare için en önemli düşmandır.
Fare yılda 4 ila 6 kez yavru yapar.
FARE TÜRLERİ:
Ev Faresi,Lağım Faresi,Kör Fare,Çatı Faresi,Tarla Faresi,Su Faresi Hamster ,Orman Faresi,Pamuk Faresi,Kanguru Faresi olarak çeşitlere ayrılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder