Bu Blogda Ara

15 Şubat 2012 Çarşamba

kahve falinda leylek gormek

KAHVE FALINDA LEYLEK GÖRMEK.
Mutlu bir haberi sembolize eder.Kahve falında leylek görmek neşeli günleri yeni doğacak bir bebeği de işaret edebilir.Aynı zamanda rüyada leylek görmek bir misafirin geleceğini işaret eder.iyi bir arkadaş edinmek veya bir ortaklığa girişmek olarakda değerlendirilir.her şekilde kahve falında leylek görmek hayırlı olarak yorumlanır.

YENİ VE SİZE ÖZEL :ebced falı bakan kişiler

Minik ahşap sandık üzerinde bir eşi olmayan orjinal imzalı resim yapılmış bu sandık sadece tek alıcısına ait olacak.20 t.l.sandık resimleri yakında yayınlanacak
Ayrıca yanında hediyemiz Şaman koşuğu okuyun kendi falınızı yorumlayın bu koşuk sadece sizin için özel yazılıyor ad,soyad,gün ,ay,yıl söylüyorsunuz kısa sürede hazırlanıyor,sandığınızla beraber kargo ile gönderiyoruz. Kargo ücreti bize ait.
Örnek koşuk:
Şaman dedi ocak ayında doğan.
Şubat ayında kar.
Kaya gibi sağlam olan,
Şaşırır işitince sözlerimi.
Oğlak yolda geliyor.
Fatmanın evladı okuyor.
Aksi ve işlerinden yılmaz.
Deniz dalgalı aslan yelesi gibi.
Biraz sabır gerekir.
Anlamak için su daki gerçeği.
Dağ demirden yol uzun.
Şahin aşar dağı uçarak.
Özlemle bekleniyor.
Mert olan kişi susmuş.
Şaman der geçecek az zaman.
Ayrılık pek yaman.
Acele bir karar gerekir.
Sorunlar çözülmez kaçarak.
Çözüm örneğimiz: Deniz ,aslan görmek neye yorumlanır.Ocak ayında doğan hangi burç olabilir?Bu tür sorular sorarak koşuğunuzun size mesajını çözeceksiniz eğlenceli hoşca vakit geçireceğiniz bir çalışma.
antik kitap ve objelere meraklımısınız?
kadıköy sahaf
Kot Giysilerde vip bir marka prps jeans modelleri link:
PRPS JEANS

evinizin çatısı mı akıyor?
çatı tamiri istanbul

LİNK:
RÜYADA LEYLEK GÖRMEK

LEYLEK

LEYLEK HAKKINDA BİLGİLER:
Leylek (Ciconia ciconia) adı leylekgiller (Ciconiidae) ailesinden büyük  uzun bacaklı  kuş türüne leylek adı verilir.Siyah kanat uçuş tüyleri haricinde beyaz renktedir.Büyük bir kuş olup 100–115 cm boyunda, 2,3 ile  4,5 kg ağırlığında,leyleğin  kanat genişliği 155–215 cm.dir. Leylek uzun mesafe  göçeder, leylekler sıcak olan bölgede kışı geçirirler. Etçil olan leylek, böcek balık, amfibil  sürüngen  küçük memeli küçük kuş türlerinden beslenir.Dişi leylek  yılda bir kere  dört yumurta yumurtlar leylek yavruları 33-34 gün sonra  yumurtadan çıkar.Leylek yavruları yumurtadan çıktıktan 58-64 gün sonra yuvadan ayrılırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder