Bu Blogda Ara

17 Ocak 2012 Salı

kahve falinda penguen gormek

KAHVE FALINDA PENGUEN GÖRMEK.
Kahve falında penguen görmek ne anlama gelir kahve falında penguen resmi görmek yorumu nasıl yapılır.
Kahve falında penguen görmek Mesaj almak olarak değerlendirilir kahve falı bakarken çıkan penguen görüntüsü mektup mesaj telefon gibi olmakla beraber uzaklardan gelen konuğuda işaret olarak yorumlanır.kahve falı penguen bir dost sebebiyle para kaybetmek olarak yorumlanabilir.kahve falı penguen geçim maddi kazanımlarda artışı sembolize eder.Penguen sürüsü çokca bereket para kazanç anlamında yorumlanır.Kahve falında penguen gibi kuş cinsleri hayırlı sayılır penguenin aksine yarasa baykuş gibi türler kahve fincanında hayırsız haberdir para sıkıntısı mal kaybı anlamına gelir. penguen deniz sembolüyle bir aradaysa haber yolculuk gezi seyahat olarak yorumlanır.


9 Ocak 2012 Pazartesi

kahve falinda kus gormek

KAHVE FALINDA KUŞ GÖRMEK
fala bakan uzman kişilerce kahve falında kuş görmek bir haber alınacağı anlamına gelir.Aynı zamanda kahve falında büyük bir kuş görmek kısmet maddi anlamda gelecek para olarak yorumlanır.




4 Ocak 2012 Çarşamba

kahve falinda baston gormek

KAHVE FALINDA BASTON GÖRMEK.
Falı bakılan kişininin fincanında baston figürü görüldüğünde ilk akla gelen destek olmalıdır.Bir sorunla karşılaşıldığında bir destek alınacağını anlatır.kahve falında baston görmek bazı yorumcular tarafındansa hastalanmak olarak yorumlanır.Fakat yine destek sayesinde bu hastalıkla mücadele edilebileceği akla gelir.