Bu Blogda Ara

16 Aralık 2011 Cuma

kahve falinda ayakkabi gormek

KAHVE FALINDA AYAKKABI GÖRMEK.
acaba kahve falında ayakkabı görmek ne anlama gelir?
Çoğunlukla ayakkabı yolculuk kısmet anlamına gelir.Kahve falı bakıldığında ayakkabı çıkarsa şans geleceği yorumu çıkartılır.

YENİ VE SİZE ÖZEL :


Minik ahşap sandık üzerinde bir eşi olmayan orjinal imzalı resim yapılmış bu sandık sadece tek alıcısına ait olacak.20 t.l.sandık resimleri yakında yayınlanacak
Ayrıca yanında hediyemiz Şaman koşuğu okuyun kendi falınızı yorumlayın bu koşuk sadece sizin için özel yazılıyor ad,soyad,gün ,ay,yıl söylüyorsunuz kısa sürede hazırlanıyor,sandığınızla beraber kargo ile gönderiyoruz. Kargo ücreti bize ait.
Örnek koşuk:
Şaman dedi ocak ayında doğan.
Şubat ayında kar.
Kaya gibi sağlam olan,
Şaşırır işitince sözlerimi.
Oğlak yolda geliyor.
Fatmanın evladı okuyor.
Aksi ve işlerinden yılmaz.
Deniz dalgalı aslan yelesi gibi.
Biraz sabır gerekir.
Anlamak için su daki gerçeği.
Dağ demirden yol uzun.
Şahin aşar dağı uçarak.
Özlemle bekleniyor.
Mert olan kişi susmuş.
Şaman der geçecek az zaman.
Ayrılık pek yaman.
Acele bir karar gerekir.
Sorunlar çözülmez kaçarak.
Çözüm örneğimiz: Deniz ,aslan görmek neye yorumlanır.Ocak ayında doğan hangi burç olabilir?Bu tür sorular sorarak koşuğunuzun size mesajını çözeceksiniz eğlenceli hoşca vakit geçireceğiniz bir çalışma.


kahve falinda denizati gormek

KAHVE FALINDA DENİZATI GÖRMEK.
İçtiğiniz fincan içinde deniz atının çıkması her zaman iyiye yorulabilir.Kahve falı bakılan insanın fincanında deniz atı şekli çıkarsa bu falı bakılan kişinin başarılı olacağını mevki sahibi olmayı yüksek itibarı temsil eder.İnsan sureti deniz atının üst kısmında ise bu şekil iş sahibi olmayı araç satın almayı zorlu bir işin kolayca halledileceğini işaret olarak yorumlanır.Kalp figürü ile birlikte deniz atı falı bakılan kişinin sevdiği kişiyle mutlu bir beraberlik yapacağına işarettir.
 EL FALI BAKIYORUZ


Kahve Falında Deniz atının altı veya aşağısında kişi veya yıldız şekli çıkması ise bu bir kısmetin elden kaçırılması olarak yorumlanır.Deniz atı tavuk birlikte veya kedi şekli birlikte geldiyse olumlu bir işin tersine olumsuz olacağına yorum yapılır. 
Kahve falında deniz atı çıkması yanındaki diğer şekillerle olan uzaklığı ve konumuyla iligili olarak değişik yorumlanmalıdır kısmet anlamına gelen bu şekil her zaman aynı anlamı vermekle birlikte yanındaki kötü sembollerle kısmet kaybı olarakda
yorumlanabilir.Bu yüzden kahve falı bakan falcı denizatının yanındaki şekilleride göz önüne alarak yorumunu yapmaya dikkat etmelidir.Genellikle kahve falında çıkan deniz atı şans,saygı duyulan bir kişi olarak yorumlanır.


telefon:0534 711 71 51 kadıköy Medyum Yeliz. 
Medyum Tülay telefon.0532 592 82 27
MODA LİNK:
PRPS TÜRKİYE JEANS MODELLERİ